Hands-on i praktisk dannelse af det hele menneske

Lær dig selv og andre

bedre at kende

DEN INDRE HELT

En hands on-bog i praktisk dannelse

Bogen henvender sig til ledere, lærere, pædagoger og alle, der arbejder med mennesker, der gør, at man kan lære sig selv og andre bedre at kende, med både styrker og skyggesider.

Karim S. Maktabi har igennem 20 års evidensbaseret forskning skabt en metode i praktisk dannelse, så alle, børn som voksne, kan blive hele mennesker - og dermed helten i sit eget liv. 

Karim er opfinder af Håndtryksaflæsningsmetoden De 4 Farver”,

som bruges i praktisk dannelse, hvor mennesker kan lære selv bedre at kende.

Bogen bygger på evidensbaseret praksis forskning.

"Jeg har gennem flere år kendt til Helteskolens virke gennem fælles klienter. Med et solidt afsæt i antikkens filosoffer beskriver forfatteren meget grundigt og på illustrativ vis, hvordan farverne kan aflæses og referere til vores adfærd, følelser og behov. Bogen vidner ikke blot om, at Karim har formået et systematisere sine erfaringer, men gennem en indsigtsfuld og klog tilgang gjort den tilgængelig for læseren. Denne bog er bestemt læseværdig".

Ole Kyed Aut. psykolog

"Karim har udviklet et fascinerende koncept baseret på fire farver – og det hele starter med et håndtryk.
Gennem håndtrykket kan vi mærke personens styrker, udviklingsområder og potentiale og derved lære personen at kende.
Konceptet fænger børn, voksne, lærere, læger, indsatte – Karim har afprøvet det hele. Karim selv kan heller ikke puttes i en kasse. Han er stuntmand, han er opfinder, han er tæppehandler, han elsker at lege, synge og danse, han elsker kultur – og så har han en indsigt og kærlighed for dannelse som han ønsker at brede ud i børnehøjde og voksenhøjde.
Karim har udviklet og brugt sit koncept gennem de sidste 20 år og har afprøvet det på hundredevis – ja tusindvis – af mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde. Igen og igen har han oplevet hvordan dette enkle koncept med de fire farver har skabt fantastiske resultater for de grupper han arbejdede med – lige fra børnehavebørn til hårde kriminelle. Det har gjort at han har besluttet at dele det hele – det samlede koncept – i denne bog så både undervisere og du og jeg kan lære det og bruge det på os selv og andre i vores hverdag".

Maria Luise Gad Justesen-Jørgensen, Life & Business Coach, Bruxelles

"Jeg har før læst bøger der slog sig op som f. eks. Filosofisk ledelse eller tilsvarende, men ingen andre bøger i den genre har været så anvendelig som denne. Bogen bliver en jeg kommer til at læse flere gange. Både som leder og som mor, er det en af mine vigtigste egenskaber at kunne møde og hjælpe mennesker hvor de er. At kunne se hvordan de kan blive endnu bedre og trives i sig selv. Karims praktiske tilgang til dannelse og selverkendelse giver mig en bedre værktøjskasse til det. Endelig en bog der formår at lukke den afstand der alt for længe har været mellem filosofi og praktik. Tak, fordi du deler dig med verden".


Kirsten Reichwald, Mor, PhD og Afdelingsleder